30.1.2007

Esittäytyminen

Hei,
esittäydynpä nyt tänne heti kutsun saatuani :)

Olen Minna, 30-vuotias neuloja Helsingistä. Blogini, joka ei tosin sisällä neulomiseen liittyvää asiaa kuin kausittan, löytyy osoitteesta http://meira76.blogspot.com. Ruokakuntaani kuuluvat aviomies ja kaksi kissaa; samassa taloudessa asuu myös kämppispariskunta, heidän 3,5 kk:n ikäinen vauvansa sekä toiset kaksi kissaa :)

Neulomista olen aktiivisesti harrastanut vasta pari vuotta, mutta kohtuullisen intensiivisesti. En pidä itseäni mitenkään erityisen hyvänä neulojana, mutta aina on silti vähintään yksi työ kesken (usein turhankin monta yhtä aikaa...). Mitään kymmenien kilojen lankavarastoja minulle ei ole vielä ehtinyt kerääntyä, etenkin kun rahaa tulee tuhlattua muihinkin harrastuksiin, mutta sekalaisia pienehköjä töitä varten ostettuja lankoja ja toki satunnaisia jämälankakeriä tuolla kaapissa pyörii kyllä omiksi tarpeiksi asti. Viime viikolla lisäksi hurahdin tilaamaan 12 kerää villa-alpakka-silkki-sekoitetta nettikaupasta, joten nekin saapuvat jossain vaiheessa varastoa täydentämään :P

Langoista sydäntäni lähellä ovat pehmeät luonnonkuitulangat. Töitä tulee tehtyä aika monenlaisia - pitsihuiveja, sukkia, palmikkopuseroita, vaakatilkkuja ja apupupuja. Yksi henkilökohtainen tavoitteeni kisassa on neuloa vajaista jämälankakeristä vaakatilkkuja sen verran, että saisin niistä kasattua kokonaisen peiton (minulla on entuudestaan jo 9 tilkkua, ja yksi toivon mukaan valmistuu tämän ja huomisen päivän aikana, joten kisan aikana neulottaviksi jäisi 10). Lapaset ajattelin myös tehdä, sillä kroonisena lapastenhukkaajana olen tällä hetkellä sellaisten tarpeessa :) Näillä töillä ei ehkä voitosta kilpailla, mutta ensisijainen tarkoitus onkin kuluttaa pois mahdollisimman monta jo korkattua epämääräistä vuosikertanovitakerää :D Ihan korkkaamattomia Sandnes Alfa -keriä on kaapissa myös, niistä olen suunnitellut mm. baskeria. Saa nähdä, mitä kaikkea ehtii.

Viime vuonna kulutin lankaa kilon hamsterikuukauden aikana, mutta tänä vuonna suunnitelmissa on enemmän pieniä töitä ohuemmista langoista, joten siihen ei varmaan päästä. Josko edes puoli kiloa?

Tunnisteet:


Kommentit:
Täällä toinen krooninen lapastenhukkaaja! Mutta niinhän se taitaa mennä, että suutarin lapsella (tässä tapauksessa itse suutarilla) ei ole kenkiä... :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]