30.1.2007

Heippa vaan Savosta

Olipa mukava päästä kaiman emännöimään blogiin! Itse olen täällä nimellä Outi2. Blogini löytyy Vuodatuksen puolelta ja sen nimenä on Outin Oikein Nurin. Olen 40 v. itäisestä Savosta kotoisin ja perheeseeni kuuluu Mies (joka on töissä aina kolme viikkoa kerrallaan) ja Lapsukainen sekä Vävy (jotka taas asuvat Etelä-Suomessa). Eli minä yksin täällä omakotitalossamme neulon ja tällä hetkellä viskon vimmatusti puita takkaan, on meinaan kylmä tuolla ulkona.

Aivan kuten muillakin lankavarastoni kaipaavat laihdutusta (niin minäkin, mutta se on jo toinen juttu), Ikean laatikko halkeaa kohta. Perheen mukaan minulla on addiktio lankoihin, mutta mielestäni ostan niitä vain tarpeeseen. Onhan se tarve sekin, että niitä voi ihastella ja hipelöidä, onhan?

Lankavarastoani en inventoinut tänne ilmoittauessa, enkä sen jälkeenkään, mutta niitä on p-a-l-j-o-n. Hamsterikuukauden aikana tavoitteena on tyhjentää laatikkoa mahdollisimman paljon, toivottavasti saan sen edes puolilleen. Ajattelin tehdä sukkia, sukkia, sukkia ja taas sukkia, sillä laatikko on syönyt enemmäkseen sukkalankoja. On siellä kyllä kilon verran Novitan Palmaakin, ajattelin viime keväänä tehdä siitä itselleni jakun, on vaan jäänyt tekemättä. Mitenkään tiukkapipoisena en ala neulomaan, teen kuten ennenkin; neulon iltaisin ja viikonloppuisin telkkaria katsellessa. Olen jo hieman harjoitellut lankalakkoa tämän vuoden alusta, ainoa repsahdus oli viime viikonloppuinen ostosreissu, jolloin mukaan tarttui neljä kerää Step-sukkalankaa ja kolme Multimohairia.

Tsemppiä vaan kaikille hamstereille, niin tänne blogiin kuin niihin toisiinkin!

Tunnisteet:


Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]