29.1.2007

Lähtövihellystä odotellessa apuemäntä esittäytyy

Hei! Olen Outi ja olen lankahamsteri... Lankavarastot ovat lähes kaksinkertaistuneet sitten viime helmikuun ja pitkän pudotuspelin (kesäkuun alussa lankaa oli noin 7,5 kg), joten langanostoboikotti tulee tarpeeseen (myöskin Visa kiittää pienestä tauosta:)).Taloudesta löytyy neulomiseen soveltuvia lankoja 14,65 kg - excel-taulukon- muotoinen varastokirjanpito kertoo talosta löytyvän langat ainakin neljään neulepuseroon, lukuisiin sukkiin, lapasiin, tilkkuihin, pipoihin, huiveihin, apupupuihin... jos jotain jäi, niin varmasti siihenkin löytyisi jotakin.
Yleensä ostan lankaa tarpeeseen ja mielessä on jonkinlainen suunnitelmakin vyyhtien ja kerien varalle, mutta jostain kumman syystä suunnitelmat muuttuvat, toiset langat kiilaavat julmasti toisten edelle ja osa langoista jää marinoitumaan säilytyslaatikon pohjalle unohduksen vuoksi.
Töitä valmistuu silloin tällöin ja tarinoitani voi seurailla täältä. Lankahamsterikuukauden aikana pitää saada tehtyä vauvan neulepusero ystävän maalisvauvalle, mutta muilta osin strategia on vielä laatimatta.
Lämpimästi tervetuloa mukaan!!

Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]