30.1.2007

Maaninen hamsteri eli Sahramin esittely

Olen kädet täristen odottanut kutsua alablogiin. Lankaholisti tarvitsee oman AA-ryhmänsä.

Olen Sahrami, blogini on Sahramin solmut ja olen pahimman luokan lankahamsteri. Ostan lankaa sulovilen-tyyliin, "kun sain halvalla". Minulle kelpaa kaikki langan nimissä myytävä, jopa paperinaru paremman puutteessa...

Olen oppinut kutomaan joskus pienenä, en enää muista koska. Koko ikäni olen tehnyt käsitöitä, viisi vuotta sitten lamaannuin, mutta hitaasti olen pääsemässä kiinni elämänsyrjään. Enimmän osan elämästäni olen ommellut, mutta aina langat ja koukut ja puikot ovat kulkeneet mukana.

Lankavarastoni on kerääntynyt ajan kanssa, toki kiihtyvällä vauhdilla. Vanhimpia lankoja ovat anopilta saadut, yli 40v vanhat langat, omista langoistakin vanhimmat ovat jo saavuttaneet 25v kunnioitettavan museoautoiän.
Jossain vaiheessa yritin keskittyä superwash-lankoihin, parin pesukonekatastrofin jälkeen. Nyt olen valaistunut, ja osaan hyödyntää huovuttuneet villapaidat kestovaippojen lisäimuina... Vapauduin siis konepesun kestävästä pakkomielteestäni ja lankavarastoni ovat sen jälkeen saavuttaneet huikeat mittasuhteet.

Jos oikein muistan, lankavarastoni koko oli viime vuoden hamsterikuukauden alkaessa noin 35kg. Nyt siihen voi lisätä AINAKIN 10kg lisää... En jaksa edes kaivella kaikkia lankoja esiin (sain ne juuri tungettua sängyn alle).
Halusin varmistaa, että langat eivät helmikuun aikana lopu kesken, joten kävin vielä kierroksella: 2250 ehtaa Novitaa siirtyi omistukseeni tänään...

Minulla ei ole erityistä toimintasuunnitelmaa tulevaa kautta varten. Hitaasti olen hahmotellut ideaa pipojen kutomisesta (niille ON tarvetta), lisäksi kevään pihamyyjäisiin voisin tehdä jotain myytävää. Mutta, minä olen enemmän suunnitelmataloudessa elävä ihminen, suunnittelen paljon enkä toteuta mitään.

Tunnisteet:


Kommentit:
Laitapas Muoriska näytille vanhimmat lankasi!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]