31.1.2007

"Tää lanka sopisi hyvin neuletakiksi, en mä nyt osta lankaa kaappiin lojumaan"

Tuo jälkimmäinen osuus on kuulunut useahkosti meidän taloudessa. Hassua on, että tuollainen isohko säilytyslaatikko on täynnä lankaa ja kaikille on suunnitelma. Mutta kun kaupasta löytyy uutta ihanaa lankaa, niin ne vanhat suunnitelmat menee odottelemaan innostusta... Taitaa olla tuttua muillekin :)

Lankaa en ole laskenut vielä yhteen, mutta ajattelin sitäkin kokeilla. Tai ainakin kirjata kaikki langat ylös, jotta tietäisi kaikkien lankojen laadut ja määrät. Novitaa on aikalailla, olen vasta hiljattain muitakin lankoja alkanut tutkailemaan. Alpakka- ja silkkilangat ovat vieneet sydämen täysin.

Pipo, lapaset ja sukat ovat vakioneulomuksia, vastaanottajina kaksi poikaa ja aviomies. Pojat pienestä iästä huolimatta tykkäävät äidin kutomista lapasista ja pipoista. Pojat ovat saaneet jo neulepaitansakin, mutta miehen paitaa varten langat on valmiina ilman sitä innostusta.

Helmikuun aikana olisi tavoitteena neuloa tulevalle veljenpojalle villahaalari, lapaset ja sukat. Jospa sitä saisi oman kaulaliinan valmiiksi ja pari tilkkua lisää torkkupeittoon. Mutta vauvaneuleet ovat etusijalla ja ne on pakko saada valmiiksi helmikuun aikana :) Ja jospa sitä oppisi hieman harkitsemaan noita lankaostoksia... (ostin kilon silkkivillaa, kun neulon siitä neuletakin... lanka laatikkossaan edelleen, 6kk ostamisen jälkeen).

Minun tekemyksiä ja käsityöjuttuja voi seurata myös täällä.

Kuulumisiin!

Kommentit:
Suosittelen taulukoksi Oosan suomentamaa excel-taulukkoa, joka löytyy mm. täältä:
http://www.ihanitse.com/web/?download=lankataulukko.xls
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]