30.1.2007

Tervehdys teille, kanssakeventäjät!

Olen Pelagia, ja tunnustaudun pahemman luokan lankamaanikoksi. Ikää on kertynyt 43 + ja perhettä aviosiipan ja kahden lapsen verran. Blogissani, jonka nimi on Keskiäkäisen tunnustuksia, kertoilen tarinoita elämästäni, joka on keski-ikäistä, keskiäkäistä ja keskivertoa... Lankavarastoni koko tosin on kaikkea muuta kuin keskivertoluokkaa, erilaisia lankoja oli vuodenvaihteen laskennassa huostaani kertynyt reilut 82 kg, ja sen jälkeen lankoja on tullut lisää varmaankin muutaman kilon verran... En mahda itselleni mitään! Tällä lankavarastollani neuloisin sukkia pienelle rykmentillekin, eikä vieläkään tekisi tiukkaa, varsinkin kun en edes neulo sukkia...

Lankahamstereihin osallistun nyt toista kertaa. Viime vuonna onnistuin helmikuun aikana laihduttamaan varastoani 2,8 kg:n verran ja sama hyvä tyyli jatkui vielä pitkälle huhtikuussa, kunnes sorruin ensimmäisen kerran ostamaan lankaa. Mutta kuten arvata saattaa, kaikki menetetty on taatusti tullut viime vuoden aikana takaisin ja luultavasti tuplana... Lankalaihiksen ohessa pyrin tällä hetkellä keventämään myös ulkoista habitustani, ja se on sujunut ainakin toistaiseksi hieman paremmalla menestyksellä!

Suunnitelmia tulevien kuukausien varalle on takataskussa jonkin verran - valinnanvaraa kun on langoissakin ihan sillai kivasti... Esikoiselleni ajattelin neuloa joka tapauksessa puseron. Itselleni tulen neulomaan huovutettavan kassin, ja luulenpa, että Kuopus ja aviosiippakin saattavat saada itselleen jotain neulottua. Lisäksi minulla on muutama UFO odottelemassa sitä hetkeä, jolloin vain ei satu olemaan muuta neulottavaa. Mutta enimmäkseen ajattelin antaa virran viedä ja antaa inspiraation hoitaa asiat. En jaksa uskoa, että tänä vuonna saisin helmikuun aikana yhtä paljon lankaa menemään kuin viime vuonna, mutta tulen tekemään parhaani. Enempäähän meistä kukaan ei voisikaan tehdä. Lisäksi olen tehnyt vakaan päätöksen sinnitellä mukana mahdollisimman pitkään, ja yritän edes siinä voittaa oman viimevuotisen saavutukseni.

Tällä kertaa pitemmittä puheitta: onnea meille kaikille kisaan!

Tunnisteet:


Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]