6.2.2007

"Don't rely on willpower -- it simply doesn't work."

"Instead, program yourself for success and stick to the program."

Lainaus, mutta kuka tietää keltä? Juu, Dr. Philhän se on tuota toistellut useampaan kertaan paino-ongelmaisille. Ja paino-ongelmaisiahan mekin oikeastaan ollaan, se ei vaan tässä tapauksessa oo läskiä :)

Ajattelin udella, että miten kanssahamstereilla menee? Oletteko selvinneet leikiten ensimmäisestä kuudesta päivästä, vai joko joku on käynyt silittelemässä keriä kaupassa? Joko pukkaa hikeä ja vapinaa vai onko aika hujahtanut kuin varkain?

Yllättävän helposti on lähes viikko mennyt, vaikka tuo Sinisen Kurjen ale hieman kirpaisikin. Tietokone on tosin auttanut asiaa huomattavasti (nettiyhteys kun ei toimi vielä kunnolla, niin ei siinä nettikauppojen takia paljoa kuolata). Mainoksia en oo lukenut ja ne ruokakaupat joissa käyn ei myy lankaa.

Mutta suurimman vaikutuksen väitän olevan sillä, että tietää jonkun muunkin potevan samaa. Tämä on vain huomattavasti mukavampi tapa kuin vaikkapa joku painonpudotus, jossa kerran viikossa käyt potemassa itsehäpeää julkisessa punnituksessa tms.

Siispä toivotan seiskaporukalle (ja muillekin jos ovat tulleet meidän kulutettuja grammoja kateuksissaan vakoilemaan ;) oikein hyvää viikon jatkoa! :)

Tunnisteet:


Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]