20.2.2007

Ensimmäiset valmiit!

Hii, sain minäkin vihdoin tilin auki. Eilen vein paidan 3 viikon ikäiselle pojalle, vanhemmat kovasti ihastelivat paitaa. Laiskana en jaksanutkaan tehdä kuviota selkään, joten oikaisin ja jatkoin olalta suoraan takakappaleelle... Säästyi kahdelta pieneltä saumanompelulta. Pääntie on tarkoituksella iso, että ei ole karhea ihoa vasten (kun on tehty nallesta). Lankaa meni hurjat 146g.



Novitan bambusta aloin tekemään heti kuun alussa swallowtailia. Olin saanut 2 testikerää... Lanka loppui sitten kivasti 8 kerrosta ennen loppua (plus päättelykerrokset), mutta onneksi olin jo ennen joulua tilannut lankaa, joka tulikin viimeviikolla. Toissapäivänä sain jopa pääteltyä hurjat 2 langanpäätä :D
Lankaa meni 117g.



Puolivalmiita huovutustöitäkin olisi tarjolla, kaikki huopaset päätin tuhota. Yhteensä olisi tarjolla 548 grammaa, yksi virkattu matto (huolittiinkos virkatut?) ja yksi takapuolenalusta autoon ja kaksi laukkukappaletta. Pitää vielä varata pyykkitupa-aika että nämä saa pestyä. Kassin suunnittelin ompelevani koneella. Jos siitä ei tule kassia, niin siitä tulee sitten säilytysvasu.






Eli nyt ihan valmiita-valmiita on 263g, Huopaset jos lasketaan jo nyt mukaan niin 811g.

Tunnisteet:


Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]