20.2.2007

Hamehimo tyydytetty...

Ruskeankirjava hameeni valmistui! Ihan pientä apua neulomiseen toi lääkärin keuhkoputkentulehdusdiagnoosi, jonka vuoksi olen nyt muutaman päivän kotosalla, joten neulomiseen(kin) riittää aikaa, muuta kun ei kauheasti jaksa tehdäkään.

En sitten saanutkaan kaikkea lankaa tuohon kulutettua, sillä halusin hameesta juuri polviin ulottuvan, joten pituutta tuli tuollaiset 60 cm. Yhteensä ainoa ja floricaa hameeseen ja vyötärölle tulevaan I-cord-nyöriin meni 415 g, ja ainoa jäi jäljelle 98 g ja floricaa 22 g. Saa nyt sitten nähdä, syntyykö noista enää mitään. Taisin ylittää 2 kg:n kulutuksen tällä työllä.

Vielä on kesken Ullan ohjeella PomPom-huivi, jota teen hameen kaveriksi, mutta eiköhän sekin huomiseen mennessä valmistu. Sen jälkeen olisi korkea aika neuloa loppuun tuo balista kesken oleva pusero. Outo juttu, miksiköhän aina motivaatio neulomiseen loppuu siinä vaiheessa, kun puseroon pitäisi tehdä hihat?

Myöhäiseditio: PomPom-huivikin valmistui vielä tämän illan puolella, tosin ilman pompuloita, kuten alunperin suunnittelinkin. Lankoina Zitronin Evita ja Marks&Kattensin Top Wool yhdessä - ihana huivi, joka ei kutita! Lankaa kului jämpti 140 g, olen siis jo hyvän matkaa yli kahden kilon lankakulutuksen tässä kuussa...Tunnisteet: ,


Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]