1.2.2007

Hamsteri oikein pahanlainen

Hei kaikille olen 52 ja hamsteri jo perusluonteeltani. Jospa saisin ryhtiä tästä joukosta, en ehtinyt ennakoimaan kisan aloittamista. Minun pitäisi ullaneuleesta neuloa pienelle kukkamyssy, tätä on lapsen äiti pyytänyt. Nyyh en ehtinyt ostaa lankoja tuohon neuleeseen tammikuussa. Visiitillä voit käydä blogissani http://salomea.vuodatus.net

Lankojani en ole inventoinut, mutta yritän tehdä sen pian. Arvioisin että neljä ellei viisi 30l muovilaatikkoa.

Inventoin kun tulen kotiin sädetyksestä. Ehkä se piristää kun saan laskettua langat, voi löytyä jotain kivaakin. Kaksi laatikkoa on parikymmenen vuoden takaa ja nykyisiä lankoja on pari laatikkoa.

Ongelmaksi muodostuu aina nuo tiheydet, kun yritän vanhoista langoista tehdä jonkin valmiin mallin, siis vaihtaa langan.

Apua emäntä, mitä teen sen bluebell pipon langanoston kanssa? Pitääkö tekoa siirtää kisan jälkeen tapahtuvaksi?

Eilen neuloin jo 100g ; ) lapsen villatakkia!

Kommentit:
Tilaustyöhön lankaa saa ostaa, mutta niitä lankoja (kulutettuja grammoja) ei saa laskea hamsteritöihin. Eikä tietenkään saa liioitella "naapurini ehkä haluaa saada villasukat, ostampa viittä eri väriä seiskaveikkaa ja Steppiäkin varmuuden vuoksi, josko joku niistä kelpaisi"

Oli kiva huomata, että olet minun ryhmässäni!
 
Juuri kuten Sahrami sanoi. :) Eli voit ostaa myssyyn langat (mutta toki vain siihen eikä yhtään ylimääräistä :D) koska kyseessä on tilaustyö, mutta et voi näitä lankoja sitten laskea hamsterigrammoiksi vaikka neuloisitkin työn helmikuussa.
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]