22.2.2007

Hamsterien ylijehu, ohoi!

Mites se on, saanko kävellä kauppaan ja ostaa kerän seiskaveikkaa, kun ufon teko katkesi. Ehdin vääntää puolimatkassa olevaa linux-huivia 15cm kun valkoinen loppui. Pinkviini vasta kaulassa menossa. Kämpiltä löytyi kuusi kerää valkoistaseiskaveikkaa, mutta arvaappa olenko aloittanut tuon huivin varmasti ainoasta luonnonvalkoisesta joka kämpästä on löytynyt? Arvaatko? *kele.

Kaivelen vielä pari lootaa kotona, mutta jos niistä ei löydy niin sitten sitä ei ole. Kai sitä on kuitenkin tehty, eikai tuo mun lanka niin likaista voi olla. Eri asia saako sitä enää mistään. Tietysti huivinteon vois jättää maaliskuullekin, ottaa aivoon vaan kun ylipäänsä jatkoin sitä hamsteroinnin aikana.

terveisin Sari, lankahamsterien virallinen lankaorava*


*vi*ttaa ku pientä oravaa jne, you know.

Tunnisteet:


Kommentit:
Oivoi. :D Olen tänä vuonna tuomaroinut niin, että jos työstä selvästi loppuu lanka kesken eikä varastoista millään löydy korvaavaa, voi lisäkerän ostaa (mutta ei tietysti sitten ylimääräisiä). Näitä helmikuussa ostettuja lisiä ei kuitenkaan saa laskea hamsterikulutukseen, eli jos keskeneräinen valmistuu niin siitä pitää laskea sitten pois ne helmikuun langat.
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]