9.2.2007

Jotain valmista ja monta keskeneräistä...

Tällä viikolla on neulominen tökkinyt eikä mikään neuletyö ole oikein kutsunut, joten olen aloittanut paljon ja saanut aikaan vähän... kas tässä:

Sukkien valmistuttua on ainoastaan harmaa Aino-langasta valmistettu omaa designia oleva pipo valmistunut, lankaa kului huikeat 60 grammaa. Patalappu on aikaisemmin valmistunut ja alimmaisena oleva miehen puseron takakappale on aloitettu jo tammikuussa, joten ei sovellu hamsterihommiin, mutta kaipaisi kipeästi tekijäänsä:) Mutta kun mikään ei oikein innostanut, niin aloitin Apupupun 7-veljeksestä ja kirjoneulesukat miehelle Nalle-langasta uusimmassa Suuri Käsityö-lehdessä olevaa ohjetta mukaillen - muuten hyvät, mutta kavennukset ennen kantalappua ovat kamalan näköiset.. joten taidan kehittää itsehillintää ja nypätä puikot irti!


Onneksi muut blogimme hamsterit ovat olleet ahkeria ja kulutettuja grammoja on tullut mukavasti lisää. Olisi mukavaa, jos jaksaisitte laittaa kuvia valmiista neuleistanne myös tänne eikä vaan linkkejä omiin blogeihinne! Kun pelkkä teksti ilman kuvia on niin kovin tylsää luettavaa!
Mukavaa viikonloppua!

Tunnisteet: ,


Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]