19.2.2007

Jotain valmista

Elikäs jotain on tullut taas tehtyä valmiiksi ja yksi työ roikkuu keskeneräisenä puikoilla. Inspiraatio on johonkin kadonnut ja lankahyllyt kaupoissakin näyttävät entistä houkuttelevimmilta. Mutta vielä en ole sortunut! Tiukasti pidän kiinni hamstereiden säännöistä, vähän vain olen pahimpaan himoon käynyt hiplailemassa ihanuuksia...
Mutta tässä näitä valmistuneita kuvien ja grammojen kera... (blogiin lisäilen tiedot heti kun vuodatus taas pelittää...)


Oikealla ylhäällä on 3 valmista Vaaka-tilkkua, joista kahden grammat olen ilmoittanut jo aiemmin. Eli punaisen tilkun grammat on 29. Nuo 3 valkoista ovat niitä mun lasinalusia. Niitä on nyt 4 yhteensä, joista yhden grammat ilmoitin myös aiemmin. Näiden kolmen grammat yhteensä 12. Jesh.
Tuossa vasemmalla on jälleen yksi verkko-poncho, painoa kertyi sille 55 grammaa.
Nyt pitäisi vielä yksi Vaaka-tilkku neuloa, punaisesta seiskaveikasta ja sitten tätä keskeneräistä työtä pitäisi tehdä myös. Se olisi itselle kaulahuivi, mutta se ei nyt oikein inspiroi. Ehkä sitten myöhemmin...
Eli tässä minun gramma-saaliit viime viikon lopulta. Eli 96 grammaa ja viisi työtä. Aika hyvin omasta mielestäni, koska en ole mikään himo-neuloja tai virkkaaja vielä vähemmän =)
Oikein aurinkoista ja neulomisentäyteistä alkuviikkoa kaikille!

Tunnisteet: ,


Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]