26.2.2007

Ääk! Viimeinen paniikki.

Loppuuko aika keskiviikon ja torstain välisenä yönä tasan kello 00:00? (Ehkä minulla on hieman aikaa vielä..) Lapaset ovat kesken suht pahasti, mutta aion selättää ne peukaloa vaille valmiiksi tänään. Haaveissa olisi aloittaa uusi kauluri, tällä kertaa vaaleanpunaissävytteisenä tyttären käyttöön, mutta epäilyttää saisinko sitä kuitenkaan valmiiksi.. Ja grammojakin tulee luvattoman vähän, kun Woolista nyhrää. Palmatakin kanssa olen kai jo luovuttanut.

Niin tosiaan, eilen illalla valmistui se kauluri, jolla oli vaa'an mukaan painoa villit 50g. Kaulurin valmistuttua kaivoin lapaslaatikon pohjalta vuonna 2005 valmistuneet rannekkeet (ei siis kämmekkäät, sillä niissä ei ollut peukaloaukkoja), joille ei löytynyt käyttöä epäkäytännöllisyyden vuoksi. Kun niiden päälle yritti laittaa paidan, ne rullautuivat pois käsistä. Kas tässä kuva, olivat siis tuonne melkein kyynärpäähän asti ulottuvat..
Nuo harmaat mötkäleet ovat siis nyt kahtena kauniina keränä ja odottelevat, josko heistä muotoutuisi joskus säärystimet. Tuleeko tästä epäkäytännöllisyyden muodonmuutoksesta sääligrammoja?

Tunnisteet: , ,


Kommentit:
Purkamisesta tulee sääligrammoja, 50 g. :) Ja juu, jos haluaa voi jatkaa kuumeista neulomista ja langanpäiden päättelyä helmikuun viime minuuteille ja raportoida grammat sitten heti aamusta. :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]