26.2.2007

Katse tulevaisuuteen...

Pääblogissa ja muissa sivublogeissa on kovasti pohdittu, jatketaanko pudotuspeliä. Henkilökohtaisesti voin luvata, että jatkan pudotuspeliä niin pitkään kuin sielu sietää ja vielä vähän sen jälkeenkin... oikeastaan voisin yrittää luvata, että olen ostamatta uutta lankaa niin pitkään, että lankavarastostani olisi huvennut 10 kiloa lankaa pois - älkää surko, siskot, siellä on sitten senkin jälkeen vielä jäljellä n. 70 kg lankaa... Normaalilla n. 1,5 kg:n kuukausikulutuksella tuohon ei menisi kuin reilut 4 kuukautta... kun siis tämän kuukauden saldo tietysti lasketaan mukaan!

Tuli vain mieleeni, että olisiko pudotuspelin aikana kiva tehdä jokin yhteinen juttu? Siis sellainen jokin nasta projekti, johon jokainen voisi osallistua esim. tuon tropiikkitäkin tapaan? Monet meistä ovat virkanneet siihen paloja, ja vielä useammat ovat neuloneet vaakatilkkuja, ja jokin sellainen yhteinen juttu olisi minusta aika kiva toteuttaa. Voisimmeko neuloa vaikka keskospipoja tai pehmoleluja lastensairaaloihin? Tai jonkin iloisenvärisen tilkuista koottavan seinävaatteen johonkin hyvään kohteeseen? Mitä olette mieltä?

Kommentit:
Mainio idea! Toinen mahdollinen kohdehan on Vaaka: peittotilkut ja villasukat kelpaavat, ja luultavasti huolisivat myös lastenvaatteita muuten.

Tilkuissa on tietysti aina se hyvä puoli että niihin saa kulutettua kaikki mahdolliset villalangan nöttöset, esimerkiksi keskosvaatteita varten pitää olla mahdollisimman pehmeää lankaa.
 
Tarkoitat kai neljä VUOTTA eikä kuukautta :)
 
Mie oon kyllä mukana kaikessa mitä vaan keksitte. Kunhan ei oo liian vaikeaita projekteja, kas kun tuo neulonta on vielä eräillä saroilla kovin... tuota... miten sen nyt sanoisi... No, aika lastenkengissä vielä olen, jos pitää vaikkapa villatakin ohjetta seurata... Olen elämäni aikana neulonut 2 villapaitaa ja ne oli kyllä aika isoja haasteita, ne.

Mutta, jotain kivaa voisin neuloa hyvään tarkoitukseen.
 
Tämä hyväntekeväisyysaspekti kiinnostaa minuakin! Yksi vaihtoehto on neuloa oman sosiaalitoimiston valitsemalle kohteelle jotain. Näin välttyisi postikuluilta ja jokainen voisi tehdä resurssiensa puitteissa jotain toista ihmistä lämmittävää.
 
Yksi hyvä vaihtoehto on tietenkin SPR:n Apupupu, monista kaupungeista löytyy piste, johon puput voi toimittaa! Kun on niin monta autettavaa kohdetta... vaikeaa olla tasapuolinen;)
 
Miten pitkään tämä jatko sitten kestäisi? Kuinka kauan siis vielä pitäisi olla ostamatta lankaa? Minä en enää jaksa kun pitäisi sitä ja tätä ja tuota tehdä kesää ajatellen.. Seliseli. Mietin kyllä tarkkaan aina tästä lähtien ostamieni lankojen käyttötarkoituksen, jottei kökkölankoja kertyisi tuonne arkkuun..

Haluaisin kuitenkin olla mukana tässä projektissa, mikä se nyt onkaan. Minä olisin tuon lastensairaalaan vietävien pehmolelujen ym. kannalla.. Vaakapeittoa kun ajattelimme mieheni kanssa alkaa kyhätä kasaan. (Opetin miehen neulomaan! Vauhti on vielä hidasta ja oman jäljen arviointi epävarmaa, mutta ajatelkaa: MINUN INSINÖÖRINI NEULOO! Lähinnä hamsterikuun ansiosta. Mitäpä mieskään muuta voi kuin tarttua puikkoihin, kun vaimo on koko ajan tikkujen jatkeena.. Meillä on siis ollut kovin vähän sosiaalisuutta helmikuussa :D)

Tuliko tästä nyt se pointti selville? Mitä tehdään, apupuput ja vaakatilkut eivät minua innosta yhteisprojektina niin paljon.. Keskosvaatteisiinkin tarvitsisi mahdollisimman laadukasta lankaa, jota taas ei aina ole varaa ostaa..
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]