11.2.2007

Kuka kaipasikaan kuvia?Olen ollut vähän laiska kuvien laittamisessa, joten korjataan nyt sekin asia. Ensin kerron kuitenkin, että saldoni kasvoi taas: sain valmiiksi kuopukselle kisujussipipon, ja kaksinkertaisella woolilla neulottuna pipoon sain menemään 80 g. Pipo saa pian seuraa kaulaliinasta, mutta se on vasta alkutekijöissään, joten ei siitä vielä sen enempää. Pidemmittä puheitta, tässä lisää kuvia valmistuneista töistä:

Tässä molemmat toistaiseksi valmistuneet calorimetryt. Minulla noista tulee jostain syystä "laihempia" kuin alkuperäisohjeessa... hmmm...

Nalle pääsi poseeraamaan! Hän esittelee näin aistikkaasti calorimetryni sekä sen seuraksi neulotun kaulahuivin.

Ja tässä oma vasen käteni sekä tuohon "sporttiseen" settiin tehdyt kämmekkäät. Oikea käteni ei päässyt kuvaan, sillä se oli kiinni kamerassa.

NuPS-pipon esittelee lasinen varapää. Pipon oikea omistaja oli kuvaushetkellä todennäköisesti pelaamassa lätkää...

Nallukka on päässyt mannekeeraamaan oikein urakalla: näin miehekkäästi poseerataan NuPS-kaulahuivin kanssa. Näiden varusteiden kanssa Esikoinen tunnustaa väriä; tosin ei kannata näitä varmaankaan Suomi-Ruotsi-maaotteluihin päällensä laittaa... =)

Ja tässä: uusi laukkuni, tosin vielä vailla nappia tuossa edessä. En malttanut edes odottaa, että kassi kuivuisi kunnolla, kun jo ripustin sen kuvattavaksi. Tästä tuli melkein parempi kuin osasin odottakaan - nam!

Ja vielä hyväksi lopuksi hamsterikauden avannut vaatimaton, mutta niin pehmeä ja lämpöinen Nintendon pussukka.

Jos oikein laskin, on töitä tehtynä 9 kpl, ja nyt on kulunut 11 päivää tätä kuukautta. Not bad, vaikka sen itse sanonkin!

Tunnisteet: ,


Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]