22.2.2007

Kuva poikineen...

Näyttää tulevan tavaksi, että läjäytän aina pinkan kuvia tänne hamsteriblogin puolelle... mutta kun laiskottaa aina yhtä kuvaa ladata - ja kamerakin oli viettämässä ansaittua hiihtolomaa... Mutta tänään oli aikaa ja mahdollisuus kuvata, ladata ja varmistaa!

Tässä vielä kerran tuo kisujussipipo, mutta tällä kertaa kaverinsa kaulanlämmittimen kanssa. Lankana samaa kaksinkertaista woolia kuin pipossakin, nyt tuota tavaraa on jäljellä enää neljä aivan täyttä kerää, kaikki vyötteettömät ja vajaat kerät on hoideltu pois päiväjärjestyksestä!
Tässä sitten oma versioni Cocoon-jakusta eli tuttavallisemmin vain Kukkuu-jakku... Project Spectrum rules! Tässä kuvassa tuo virkkausmalli pääsee vallan oikeuksiinsa, vai mitä sanotte?


Ja tässä samaa jakkua esittelee yksi rakkaimmista ystävistäni, keittiötuolimme, jolla on pitkä kokemus mallintöistä...

Otin tietysti taas kuvia niin, ettei aviosiippa ollut kotona kuvaamassa minua, joten oli pakko "palkata" muita mallintöihin.Tässä rouva ylipäädiktaattoriakin naurattaneen himotushetken lopputulema: ei nyt ihan ruskea mutta kuitenkin ainakin ruskeankirjava hame, lankoina siis kertaalleen ponchonakin viihtynyt aino sekä ihan iskemätön florica, joka oli odottanut kohtaloaan jo useita vuosia.

Hamonen on siis 100 % villaa, joten vilustumisvaaraa ei liene tiedossa...

Asua täydentää tämä viehkeä, Ullan mallilla toteutettu pompom-huivi ilman pompomeja - lankoina evita ja top wool yhdessä. Huomatkaa miten kaunis ruskea korostaa varapään sekä musta pianon hipiän värejä...
Inhokkilankojani ovat ne iänikuiset lähes kauttaaltaan muoviset tai osin muoviset langat, joiden väritys ei oikein iske, enkä voi kuvitellakaan vetäväni kaulaani 100 % polyesterihuivia... *kauhunväristyksiä* . No, kaikelle on paikkansa tässäkin maailmanjärjestyksessä, ja näiden lankojen paikka on takapuoleni alla - autossa tai jäähallilla. Saanen esitellä: persaluseni.Ja viimeiseksi: eilen illalla virkattu ja tänä aamuna viimeistelty pipa ihan omaan käyttöön. Lankana Kukkuu-jakun jämäkeräisoveljet, marks&kattensin sukkalanka (josta en todellakaan muista miksi sitä ostin, kun en sukkia neulo) sekä viimeistelyssä käytetty novitan ravenna-samettilanka, jolla pujottelin raitoja pipan alareunaan. Malli täysin omasta päästä ja omaan päähän, ja komeuden viimeistelee tietysti epämääräinen tupsu!

Lankaa tähän meni muuten 116 g, joka täten saldoihin raportoidaan. =) Saas nähdä, jaksanko tehdä tälle kaveriksi huivia.

Tunnisteet: ,


Kommentit:
Loistava raportti. ;) Siinä on neule poikineen! Tuossa takapuolenlämmittimessä on kyllä ideaa, nyt kun 2,5-vuotias on alkanut viihtyä ulkona vähän paremmin...
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]