3.2.2007

Lauantain ratoksi

Kolmatta Lankahamsteripäivää on ainakin täällä Länsi-Suomessa sulostuttanut mitä ihanin ilma, joten toivottavasti olette malttaneet nauttia myös raikkaasta ulkoilmasta! Jaksaa sitten taas paremmin...
Yhä edelleen kyselen mahdollisen blogille annettavan lempinimen perään. Jos teillä on ideoita, niin pistäkää kommenttia. Sahrami oli asiaa jo eilen kommentoinutkin. Mitä mieltä muut ovat?
Eilisen illan aikana valmistui vauvan neulepuseron takakappale ja tänään on etukappaleen vuoro. Lankana on Britanniasta tilattu Debbie Blissin Baby Cashmerino, joka kuluu ihan liian uhkaavasti... ohjeeseen on varattu 100 grammaa ja minulla on 150 grammaa tuota ihanan pehmeää lankaa, mutta tilausta tehdessäni en tuijottanut kuin neuletiheyden vastaavuutta eikä mieleen tullut tarkistaa metrimäärää - voi tyhmä minä! Hyvällä tuurilla lanka riittää, talosta löytyy 375 metriä tuota lankaa, ohjeen mukaan tarvittaisiin 330 metriä... Jännäksi menee!
Ilta kuluukin kulttuuri- ja ravintolaelämässä, joten palaan huomenna neulomuksien pariin!
Mukavaa lauantaita kaikille!

Tunnisteet:


Kommentit:
Se 007-henkinen nimi vois olla aika kiva niin kuin Tiina ehdotti. Muuten nimiasiassa olen Sahramin kannalla.

Blogin väriä vois tuunata ehkä vähän raikkaammaksi?
 
Siis Outi ehdotti ja Tiina kannatti...
 
Minustakin olisi ihan kiva, jos meillä olisi jokin "oma" nimi. Nyt vaan omat aivot ei jaksa niin paljon raksuttaa, että voisin ehdottaa jotain. Ja tuohon Villasadun ehdotukseen värin vaihtamisesta yhdyn, nyt blogi on vähän tunkkaisen tuntuinen.
 
Lankahamsterit (2)007 ja lupa neuloa...
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]