18.2.2007

Lisää ikuisuusprojektibonuksia?

Sain juuri valmiiksi yhden ikuisuusprojektini. Villatakki on aloitettu kolme vuotta sitten, ehkä. Samoja aikoja kuin se edellinen neitille kudottu keltainen mekko.

Lankana Anttilasta halvalla ostettu Lammyn Print, vetoketju löytyi omista varastoista.

Viimeistelin takin tässä viikonlopun aikana, eli purin vanhan sileää oikeaa olleen kauluksen (sehän veti rullalle tietenkin) ja kudoin tilalle uuden, suuremman 2o2n joustinneulekauluksen. Alareuna veti myös rullalle (vain yksi nurja krs ei riitä pitämään tätä lankaa suorana), joten virkkasin siihen kerroksen pylväitä.
Vielä vetoketju ja lankojen päättelyä.

Olen jotenkin laihtunut tässä näiden parin-kolmen vuoden aikana. Hihat olivat vähän liian tiukat, kun ompelin ne kasaan - siksi koko villatakki jäikin vaille viime silausta. Nyt kun koitin takkia, niin hihat sopivat juuri hyvin, eivät kiristä.
No, vaaka näyttää samaa kuin silloinkin, joten eiköhän vain rasva ole siirtynyt käsivarsista hieman alemmas...


Kuva on taas taattua tyyliäni, vinossa ja silleen. Rohkenen pyytää tästä 100g ikuisuusprojektibonusta, lankaa kului viimeistelyissä reilut 50g, mutta menen tämä päällä huomenna töihin - eikö tämä olisi jo tuon tuplabonuksen arvoinen suoritus?

Tunnisteet: ,


Kommentit:
Taidanpa reiluuden vuoksi myöntää kuitenkin vain 50 grammaa bonuksia. ;) Olen noita 100 gramman lisiä tainnut tänä vuonna antaa lähinnä jos noin puolet työstä on oikeasti neulottu hamsterikisan aikana. :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]