27.2.2007

Tää oli viimeinen taisto...


... sillä minun osaltani hamsterikuukausi on ohi. Huomisen illan meidän pesue viettää teatterissa ihmetellen Muumipappaa ja merta, joten yhtään uutta työtä en enää aio aloittaa. Mutta pudotuspeli on vasta alkamassa, ja siinä vasta totisesti otetaan naisesta ja lankahamsterista mittaa!

Hamsterikuukauteni lopuksi haluaisin tutustuttaa teidät kaikki uuteen tuttavuuteen... Saanko esitellä: Nunnu. Nunnu on kaikkien kaveri, mutta erityisesti se viihtyy ihan pienten lasten ja vauvojen unikaverina. Nunnu voi olla kissa (kuten tässä) tai koira, pupu tai nalle, poika tai tyttö tai vaikkapa mielikuvitusolento. Nunnun esikuvan löysin Lion Brandin ohjesivustoilta, mutta Nunnu on ihan oma luomukseni, ja jokainen Nunnu on erilainen... =)

Nunnun voi neuloa pehmeästä villalangasta (kuten kuvassa, merinowoolista) tai puuvillalangasta, jolloin siitä voi tulla myös kylpykaveri. Pääasia on kuitenkin, että Nunnu on halattava, paijattava, rakastettava ystävä, jonka voi huoletta työntää suuhun ja rutistaa kainaloon päivä- ja yöunien ajaksi. Nunnu on kevyt ja mahtuu pieneen tilaan, joten sen voi huoletta viedä mukanaan kaikkialle. Ja mikä äideille tärkeintä, Nunnu on pestävä.

Tämä Nunnu ei vielä ole löytänyt omaa lapsikaveriaan, mutta eiköhän sellainen jostakin löydy. Ja jos sinä haluat tehdä jollekulle lapselle oman Nunnun, ohje löytyy lähiaikoina blogistani.

Tämä työ päättää siis lankahamsterikuukauden omalta osaltani tänä vuonna. Nunnuun meni lankaa 52 g, ja kun sen laskee mukaan, oma saldoni on siis (minun laskujeni mukaan) 3 559 g + Kristelin myöntämät 25 g "hyvän tarinan lisää".

Oma tavoitteeni ylittyi komeasti (viimevuotisen n. 2,8 kg:n ylitys), joten olen enemmän kuin tyytyväinen. Ja on ollut ilo olla mukana, niin suuri ilo, että on sääli lopettaa. Mutta on lopetettava, jotta voisi taas vuoden päästä aloittaa uudestaan, eikös niin... =)

Pelagia kiittää ja kuittaa.

Tunnisteet: ,


Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]