22.2.2007

Tarkkaan mitoitettu työ

Sain tänään nauttia parin tunnin ajan rikkumattomasta käsityörauhasta. Kävin työmatkalla junalla, tunti edestakaisin. Matkatyöksi nappasin aamulla langat ja puikot Lämpöoppiin, Calorimetry mutta en ole ohjetta nähnyt, oma sovellus. Loin silmukat siihen, kunhan olin ensin selannut läpi kokouspaperit ja lukenut Satasen/Metron. Viimeisen silmukan päättelin, kun juna oli jo melkein pysähtynyt - mutta ehdin silti muiden mukana hyvin junasta pihalle. Oli niin tarkkaan mitoitettu työ, että ei paremmasta väliä!
Ohuemmasta langasta jos tuon tekisin, niin pitäisi jättää työpaperit lukematta, että ehtisi...

Takaisin tullessa nysväsin sitten Tove-tumppua, sain tehtyä peukalokiilan, peukalon ja peri senttiä kmmentä. Hidästa ja onetonta, sanon ma. Puikkojen vaihtumiskohtaan olen saanut aikaan reikiä (en ymmärrä miten, kun tuollaista ei ole käynyt sitten ala-asteen) ja peukalostakin taisi tulla hieman tiukka. Saa nyt nähdä, miten käy huovutuksessa, esikoiselle noita ajttelin.

Mutta koko jutun pääasia oli se, että minulla oli YLIMÄÄRÄISTÄ aikaa Helsingissä, enkä silti suunannut sen kummemmin Vihreään vyyhtiin (jonka vierestä kävelin) kuin Lauttasaareen Novitan myymälään (kävin vain katsomassa bussiaikataulun...). Eikä kauheasti tehnyt edes pahaa.
Pikkaisen vain.

Tunnisteet: ,


Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]