2.2.2007

Toisen päivän kuulumisia

Hienoa huomata, että monella on jo "gramma-tili" avattu ja muutkin ovat varmasti päässeet hyvään alkuun - applodit kaikille, jo kaksi päivää ilman lankaostoksia! Alkuhan tunnetusti on aina hankalin, helmikuun alussa on vielä ale-korit ja muut kiusaukset hamsterien vaivana. Viikonlopun aikana varmasti päästään pahimmista vierotusoireista;)
Muissa Lankahamsterien alablogeissa on annettu blogille lisänimiä (voittajat, tuplahamsterit yms). Mitä mieltä olette, onko hyviä ehdotuksia blogin lempinimeksi?
Työpäivän jälkeen valmistui eilen aloitettu sukka, itse Kool aid- värjättyä 7-veljestä meni 46 grammaa, ja toinen sukka pääsi puikoille. Lisäksi sain viime viikolla aloitetun Swallowtail-pitsihuivin pääteltyä, mutta valitettavasti sen grammat eivät kuulu hamsterikuukauden saldoihin... vielä pitäisi muuttaa huivi rumasta ankanpojasta joutseneksi, eli kastaa ja pingottaa.
Joten ei muuta kuin takaisin neulomaan, viikonloppuna ei työt haittaa harrastusta!

Tunnisteet: ,


Kommentit:
Musta me voitaisiin tunnistaa väriä "maaniset hamsterit" - tosin se kuullostaa ihan punkbändin nimeltä...

Kaikilla meillä tässä ryhmässä on ilmeisesti tärkein tavoite langanostosta pidättäytyminen. Vähän kuin al-anon-ryhmä... Mä en oikein haluaisi, että tämän ryhmän nimenä olisi joku "me olemme parhaita", koska ihan oikeasti, minä en edes yritä tuhota hirveää määrää lankaa. Haluan opetella olemaan ostamatta lankaa... En liittynyt Lankahamstereihin kilpaillakseni sorpenpäät verillä ja tökkien toisia puikonpäillä.

Meillä myös taitaa olla mukana näitä ääripäitä, Pelagian reilu 80kg (mä olen mykistynyt kateudesta) ja Minilion pari kiloa. Meeri ei ole tainnut punnita vähään aikaan lankojaan, niitä taitaa olla paljon....? ja Pitkään kutoneita ja vasta vähän aikaa sitten valaistuneita. Työkseen kutovia ja ihan harrastelijoita. Sellaisia yhteisiä tekijöitä ei siis ole.

TOTTAKAI meidän ryhmämme on paras, mutta sehän on niin itsestäänselvää, että ei sitä tarvitse nimessä sanoa?
 
Mun mielestä Sahramin jutussa oli ajatusta! Vaikka kyseessä onkin leikkimielinen kilpailu, niin pahin vastustaja katselee kyllä peilistä:)Kun jokainen varmasti yrittää parhaansa eikä kaikilla ole samanlaisia mahdollisuuksia (työ, perhe yms... ei voi omistautua vain harrastamaan..) Että jos onnistuisi hyödyntämään jo olemassa olevia lankavarastoja ja harkitsemaan vähän tarkemmin uusien ihanuuksien hankintaa!

Mutta toi Maaniset hamsterit kuulostaa hauskalta, itselle mieleen tuli jotain Lankahamsterit 7 - himo neuloa... James Bondin tyyliin.
 
Himot ne on hamsterillakin....

Voi ei, toi James Bond on hauska, mutta nyt mä olen liian väsynyt, etteikö ajatukset eksyisi ihan hakoteille...
 
Samaa mieltä Sahramin kanssa! Täälläkin tavoitteena olla ostamatta lisää lankaa, neulominen on aika vähäistä työkuvioiden takia..

Ryhmän nimeksi sopisi hyvin joku 007-tyylinen, seiskaryhmä kun ollaan!

Laittaako apuemäntä sivupalkkiin yhteenvedon kulutetuista grammoista? Pysyisi paremmin kärryillä...
 
Kuulostaa hyvältä tuo 007-ajattelu, itse ehdottaisin vaikkapa muotoa "Lupa neuloa-007"... ja tästähän pääsemme taas pitemmälle ajattelussa: "Nimeni on Hamsteri, LANKA Hamsteri"... "Lankaa ravistettuna, ei sekoitettuna"... No joo.

Ja Sahrami, enpä ole tullut edes ajatelleeksi, että nuo lankakiloni voisivat olla kateuden aihe... Wau, on jokin asia, jossa ylikilot ovat kova juttu!
 
Kuulostaa hyvältä tuo 007-ajattelu, itse ehdottaisin vaikkapa muotoa "Lupa neuloa-007"... ja tästähän pääsemme taas pitemmälle ajattelussa: "Nimeni on Hamsteri, LANKA Hamsteri"... "Lankaa ravistettuna, ei sekoitettuna"... No joo.

Ja Sahrami, enpä ole tullut edes ajatelleeksi, että nuo lankakiloni voisivat olla kateuden aihe... Wau, on jokin asia, jossa ylikilot ovat kova juttu!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]