9.2.2007

TV:n äärellä

Eilen illalla valmistui vielä Pojalle kaulaliina, 42 grammaa Palmaa pelistä pois. Ja sitten Vaaka-tilkku, 19 grammaa. Ja siinä lankana 7veljestä ja sininen väri. Aloitin toistakin tilkkua tekemään, mutta jäi sitten illalla kesken, kun nukkumatti vei työvoiton minusta. Mutta yritänpä tähän lisätä Pojasta kaulaliinassaan kuvan...
Kas, kuvakin tuli näkyviin. Eli tuossa se kaulaliina nyt on meidän poitsun kaulassa. Molemmissa päissä on 6 valkoista raitaa ja tietysti hapsut. Poika oli tyytyväinen, kun kerrankin äiti neuloi hänellekin jotain.
Niin, niistä neulomistani ponchoista poikani olisi halunnut toisen. Selitin sitten, että toinen on siskolle ja toinen ystäväni tyttärelle. Poikahan totesi, että "mulle pitää neuloa kanss..." Öh... Minä siihen, että se on vähän niin kuin tyttöjen vaate... Poitsu tietysti suuttui kovasti, mutta onneksi tuo kaulaliina lepytti hänet...
Ja mulla on nyt yhteensä 292 grammaa neulottua lankaa helmikuun alusta... Näin se homma etenee. Hitaasti mutta varmasti....

Tunnisteet: ,


Kommentit:
Verkkopontsot ehkä onkin tyttöjen vaatteita, mutta kukapa voisi väittää, että Clint Eastwood vilttipontsossaan näyttäisi tippaakaan feminiiniseltä...?

Palma on ehkä ällölöllö lanka neuloa, mutta herkkiksen kaulalla se on ihanan pehmeää. (reippaan näköinen malli sun kuvassa!)
 
Vastaavaa oli mullakin mielessä.. Jos poika ponchoa käyttäisi, niin miksei voisi.. Ei sen tarvitse vaaleanpunainen pitsiversio olla :)
 
Minä neuloin kahdelle veljen pojalle pontsot, he itse pyysivät ne! Yhdessä sovittiin lanka ja värit. Pojat olivat ihan innoissaan. (Toinen on 10 v ja toinen 9). Ja pojat pitivät niitä myös, ne eivät jääneet komeron hyllylle.
 
Mä tein aikoinaan esikoistytölle ponchon fleecestä ja pikkuveljet ilmoitti heti haluavansa ponchot myös.
Ompelin siis jääkarhukuosisesta fleecestä pojille ponchot ja ne piti niitä telkkaria katsellessa ja kaiken maailman inkkarileikeissä tosi paljon.
Mun mielestä pojillakin voi olla ponchot, mutta ei niitä koskaan ole muualla pidetty kuin kotona :).
 
Hmm... Ehkäpä mä näiden kommenttien myötä myönnyn ja teen pojallekin jossain vaiheessa ponchon. Sellaisen clint-eastwood -tyylisen =)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]