4.2.2007

Ulkoasu

Ulkoasun vaihtamista on toivottu - onko väritoiveita niin tiedän, mitä napsauttaa?

Tunnisteet:


Kommentit:
Miten olisi joku raikas väri, sininen tai punainen? Valkoiset kirjaimet on useassa paikassa todettu vaikealukuisiksi, joten olisko mustat parhaita? Miten tonne sivuun saa lisättyä blogit?? Kyselee yksi epätietoinen apuemäntä..
 
Oli väri mikä tahansa, toivoisin pohjan olevan valkoinen tai ainakin mahdollisimman hentoinen vaalea väri - sellaisen lukeminen on silmille mukavampaa. Ja tekstin väri saisi myös olla musta. Olen joskus jossakin lukenut, että joillekin ihmisille jotkut väriyhdistelmät aiheuttavat jopa migreenikohtauksia - minulla ei onneksi ole noita ongelmia, enkä valitettavasti edes tiedä, mitkä yhdistelmät saattavat ongelmia aiheuttaa, mutta mahdollisimman neutraali yhdistelmä olisi varmasti paras siinäkin mielessä.
 
Raikas väri kuulostaa hyvältä :) Minäkin olen sitä mieltä, että valkoinen on hyvä tekstin taustalle.
 
Värillä ei väliä, kunhan ei oo sininen :) Ainakin sininen on jo yksi blogeista. Jos kaikki olis erivärisiä?
 
Kunhan olisi selkeä ja mieluusti rauhallinen pohja, ei mitään kauhean levotonta sekamelskaa. Ja jos tausta on vaalea, niin teksti tummaksi ja toisinpäin. Jossain toisessa lankahamsteriblogissa jotkut käyttivät omiin postauksiinsa eri fontteja ja tehosteita, ja se hankaloitti lukemista, joten täällä vois natsityyliin määrätä et kaikki postaa samannäkösesti...
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]