4.2.2007

Vaikiaa...

Näköjään menee aikaa ennen kuin totun tätä bloggeria käyttämään... Mieheltä piti taas kysyä sisäänkirjautumis-ohjeita. No, kyllä tämä tästä =)

Toiset ovat saaneet jo aikaiseksi vaikka mitä! Olen minäkin neulonut niitä kämmekkäitä, jotka eivät sitten ihan valmistuneet lauantaiksi. Tänään pitää varmaankin neuloa ne loppuun. Yhtä "salaperäistä" huivia aloin myös neulomaan, kun löysin siihen sopivaa lankaa kaapin kätköistä. Mutta koska se menee sitten lahjaksi keväämmällä, en voi kyllä laittaa kuvaa siitä. Jos nyt ylipäätään saan sen valmiiksi tässä kuussa.

Neulominen on hieman vaikeaa tällä hetkellä, sillä eilen katkesi vasemman käden yhdestä sormesta kynsi todella syvältä. Vertakin tuli ja nyt on kauhia laastarituppo siinä sormen päässä. Sormenpää on todella arka ja nyt sitten tätä kirjoitusta pitää kirjoittaa vajaalla 10-sormijärjestelmällä. Tää on niin mun tuuria...

Mutta nyt neulomaan, jotta minäkin saisin ilmoiteltua pikkuhiljaa gramma-määriä tänne. Oikein mukavaa neulontaviikkoa ens viikolle.

Tunnisteet:


Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]