1.2.2007

Vain 550 grammaa lankaa ...

...piti vielä eilen hakea varmuuden vuoksi Prismasta, jottei lanka vaan lopu kesken helmikuuta.
Joku saattoikin nähdä minut notkumassa Prisman lankaosastolla ja tiukkaa keskustelua kävin itseni kanssa montako kerää otetaan. Vanhan roosan väriset Malibut innistuin jättämään kaupan hyllylle kun nille ei ollut olemassa vakmiiksi katsottua mallia ja samoin ne uudet Cocoksetkin jäi urheasti hyllyyn vaikka kovasti olisivat halunneet mukaan, mutta samalla perusteella Malibukin ne jäivät kaupan hyllyyn. Urhea minä! :)

Ja sitten esittelyyn, mattimyöhäinen esittäytyy. eilen ja tänään on ollut ongelmia tämän uuden Google accountin kanssa, tiedä mitä oon onnistunut sen kanssa sähläämään.

Eli olen Hanna M ja asustelen Pirkanmaalla melko tuoreen aviomiehen, kanssa avioiduimme viime elokuussa. Meillä ei ole lapsia eikä lemmikkejä, paitsi ehkä ne ihanat alpakkakerät voisivat olla mun lemmikkejä. ;)
Lanka laihikseen lienee aihetta, kun mies totee, että sulle täytyy ostaa uusi muovilaatikko (31L) joita on jo neljä pinottuna makuuhuoneen nurkkaan ja lisäksi yks komero hyllyllinen. Eli lankaa on tosiaan sen verran ettei todellakaan heti ole tarvetta mennä lankakauppaan. Olen tässä tammikuun aikana laskeskellut lankavaraston kokoa ja tämän hetkisen laskelman mukaan lankaa on 23 600g ihan tarkka tuo tietenkään ei ole, kun aina on mahdollista että jossain nurkaassa on joku kerä joka ei ole päässyt lasketuksi.... Tuosta määrästä lähes puolet noin 1o kg on puuvillalankaa, villalankaa ja villaseikoite lankoja mukaan lukien pieni määrä myös alpaakka on noin 7 kg, loppu on sekalaista seurakuntaa puuvillasekoitelankoja, keinokuituja ja mohairia.

Neulomaan olen oppinut joskus ala-asteikäisenä ensin taisi autaa äiti/täti jotka opettivat sukan neulomisen. Kuten monella muullakin nin joskus tuossa parikymppisenä opiskeluaikana tuli uusi neulomisvaihe ja vaihdellen sitten on ollut neulominen ja muu näpräys lukemisen ohella pinnalla.

Kisataktiikkana on pienet työt jotka todennäköisesti ehtinevät valmistua. :) Vauvan pitoa kenties vauvan kokoinen villa paita jne. Ja varataktiikkana on vaakatilkut, sopivan yksinkertaista neulottavaa jos muu ei satu huvittamaan (nyt kun olen vihdoin oppinut saamaan tilkuista toivotun kokoisia) . Toisaalta kyllä hiukan kiehtoisi aloittaa huivi Fontyn kidopale mohairista, mutta sillä työllä tuskin irtoaa voittoa kun kerä koko on 25g...

Hyvää hamsterikuuta kaikille!!!

Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]