11.2.2007

Valmista tuntuu tulevan...

Uskaltanen jo tässä vaiheessa raportoida seuraavan valmistuneen työn eli uuden laukkuni. Itse päähenkilö pyörii tosin parhaillaan pesukoneessa huovuttumassa, joten voisi sanoa, että hän on estynyt enkä pääse ottamaan kuvaa... Mutta heti kun jännitysmomentti on ohi ja pesukone on tehtävänsä tehnyt, otan komeudesta kuvan.

Mutta pääasiaan eli kulutukseen: laukkuun meni fritidsgarnia kaikenkaikkiaan 454 g, ja enemmänkin olisi mennyt, jos olisin virkannut tai neulonut olkahihnan. Päätin kuitenkin, että tähän kassiin haluan muunneltavan olkahihnan, joten pihistin vanhasta urheilukassista valmiin hihnan. Kassiini laitoin olkahihnan kiinnitystä varten metalliset renkaat, ja toivon, että tämä systeemi kestää käytössä.

Tämä on vasta toinen tekemäni huovutettava kassi. Edellisen neuloin hahtuvalangasta, ja se taisi valmistua edellisellä hamsterikaudella. Sitä kassia ei ole juuri tullut käytettyä, sillä siitä tuli sitten kuitenkin liian pieni - minun kassieni kun pitää olla sitä surullisenkuuluisaa mallia "everything but the kitchen sink". Eli mukaan pitää mahtua vähän vaikka mitä. Tähän uuteen kassiini tulee sisäpuolelle myös taskut, joten suunnitteluun on tällä kertaa panostettu ihan tosissaan!

Tunnisteet: ,


Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]