19.2.2007

Valmista

Tänään valmistui nukelle verkkoponcho (yäk) ja kolmiohuivi Palmasta. Grammoja kertyi villit 40g. Tulistuin hieman, sillä en pidä palman koostumuksesta neuloessa ja tuhrasin omasta mielestäni aivan liikaa aikaa moiseen grammamääröjen minimaalisen summan huomioiden.

Sain kuitenkin vihdoinkin pääteltyä ala-asteella (olin ala-asteella öö.. seitsemisen vuotta sitten viimeksi :D) aloitetun tilkkupeiton. Alunperin siitä piti titulla omaan sänkyyni peitto 80x200cm, mutta lankojen huvetessa ajan myötä kuka minnekin ja innostuksen hiipuessa valmiiden tilkkujen määrä jäi niin vähiin, että tästä työstä kyhäsin kokoon nyt tuollaisen pienen peiton vauvalle. Totesin nimittäin, että se on jopa liian pieni pinnasänkyynkin.. Noloa. Saanko minä sympatiagrammoja? En tohdi edes pyytää mitään grammamääriä, kun nolottaa koko projekti. Täytyy mennä virittämään se ventykseen..

Tunnisteet:


Kommentit:
Eiköhän pienestä peitosta jokunen gramma heltiä. :) Näin alustavasti 50 grammaa, huikkaile perusteluita korotukseen jos tämä kuulostaa aivan liian vähäiseltä.
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]