3.2.2007

Vähän valmista

Ensimmäinen _virallinen_ tilkku valmiina torkkupeittoon, 174 grammaa valkoista Teddyä. Olihan se niin että tilkut laskettiin valmiiksi työksi??

Torstaisessa Kampin neuletapaamisessa neuloin kokonaan yhden kerän, Teddy on helppoa ja nopeaa, tulee tosi nopeasti valmista - ja lanka painaa :-) Vähän tässä harmittaa neuloa yhtä isohkoa epävirallista tilkkua (aloitettu ennen torstaita) , se painaa vielä enemmän, mutta ne puikot täytyy saada käyttöön.

Työn alla oleva tilkkupeitto neulotaan Teddystä ainaoikeinneuleella, 5,5 puikoilla jotta tulisi napakka neulos. Tilkut ovat joko 10, 20 tai 30 silmukan levyisiä ja noin 150 cm pitkiä. Kuvia tulee sitten kun tässä on näytettävänä muutakin kuin suoria kaitaleita, kaikki tietävät kyllä miltä suorakaide näyttää :-). Yritän kuluttaa tähän kaapissa olevia Teddyjä, osan niistä olen kyllä säästänyt neuletakkia varten.

Tunnisteet: , ,


Kommentit:
Juujuu, peittotilkku on "valmis" työ. :) Mutta sitten ei tipu enää tuplagrammoja jos viimeistelee kokonaisen peiton, eli sitä valmista ei sitten voi enää punnita. :D
 
Hei, käys kattomassa eka postauksesi tässä blogissa, kommentoin sinulle sinne kun en omaan blogiisi saa yhteyttä..
valittaa vain että an error has occured.. kannattaa valittaa jo bloggerille käsin
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]