11.2.2007

Vieläkin tilkkuja. Tämän jälkeen jotain muuta.

Nyt on sitten tilkut neulottu. Luulisin. Nyt pitää mallata tilkut vierekkäin ja katsella josko tulos miellyttäisi vai pitäisikö vielä neuloa jotain väriä lisää. Saldo on kokonaan viikonlopun ansiota, perjantai-iltana valmistui tilkku jonka neulomiseen meni koko viikko mutta lauantain ja sunnuntain kuluessa teinkin sitten kolme muuta. Seuraavana onkin sitten sommittelu.

Lauantain ajelu Helsingin keskustassa aiheutti tuskia, ajoimme Priiman, Vihreän Vyyhdin ja Menitan ohi kauppojen aukioloaikaan ja missään ei saanut pistäytyä. Tyydyin sitten vain katselemaan auton ikkunasta :-) Lohdutukseksi kävimme sitten Cafe Ursulassa kahvilla ja istuimme ulkona nauttimassa auringonpaisteesta, huopiin kääriytyneinä.

Seuraava projekti onkin sitten se Teddy-villatakki Novitalehdestä, tais olla talvi 2006, kumminkin se palmikko- ja nyppyläkuviollinen malli joka on lehdessä valkoisena. Se ei ehkä sitten valmistu Hamsteroinnin aikana vaan myöhemmin mutta ainakin lankaa kuluu. Harmi että takin kappaleisiin ei voi soveltaa tilkkusääntöä ;-) Ehkä tässä täytyy joku pipo tai poncho vääntää että sais grammoja rekisteröityä peiton jälkeenkin...

Hyvää hamsteriviikkoa kaikille!

Valmistuneiden paino: 780 grammaa Teddyä.

Tunnisteet: , ,


Kommentit:
Moi! Tarkistaisin vaan, onko kirjanpidossani oikein, että olet kuluttanut huikeat 1309 grammaa tilkkuihin? Kolmessa eri postauksessa oli sun grammojasi, mutta kuinka monta tilkkua olet tehnyt?? Kun pitää tota kappalemäärääkin seurata;)
 
juu-u, kyllä sitä on noin paljon kulunut. Lanka on Teddyä ja ainaoikeana sitä on ollut todella joutuisa neuloa. Tilkkuja on 8 kappaletta (pitkiä suikaleita)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]