25.2.2007

Viimeinen väliaikaraportti

Edit-täti kyläili: Pelagian kohdalta puuttui kaksi valmistunutta työtä, yhteensä 866 grammaa. Korjasin jälkeenpäin numerotiedot, pahoittelut virheestä!
Totuttuun tapaan on aika tehdä väliaikakatsaus kuluneeseen hamsteriviikkoon. Lankavarastoja on viime keskiviikon jälkeen tyhjennetty 2377 grammalla eli yli 47 50 gramman kerää on muuttanut muotoaan: pipoiksi, tumpuiksi, sukiksi ja moneksi muuksi. Yhteensä olemme kuluttaneet huikeat 14 262 grammaa toinen toistaan värikkäämpiä lankoja!! Yli 285 kappaletta 50 gramman keriä... Eikä kukaan ole sortunut uutuuslankojen hankintaan eikä kenelläkään ole tainnut lankavarastot loppua??


Pelagia 3335 g, 17 valmista työtä
Villasatu 1309 g, 8 valmista työtä
Tinttimi 1080 g, 17 valmista työtä
Sari 962 g, 7 valmista työtä
Krista 948 g, 15 valmista työtä
Outi 927 g, 13 valmista työtä
Meeri 811 g, 6 valmista työtä
Juulia 797 g, 17 valmista työtä
Sahrami 720 g, 14 valmista työtä
Katja 691 g, 8 valmista työtä
Minilio 667 g, 10 valmista työtä
Outi2 475 g, 6 valmista työtä
Gehenna 330 g, 5 valmista työtä
Minna 300 g, 7 valmista työtä
Salomea 262 g, 4 valmista työtä
TiinaV 160 g, 1 valmis työ
Hanne 149 g, 2 valmista työtä
Anne 124 g, 3 valmista työtä
Hanna M. 115 g, 4 valmista työtä
Tuula 100 g, 1 valmis työ
Annika -

Keskiviikkoon on vielä hyvin aikaa, joten otetaan reipas loppukiri! Onnistuuko 15 kilon rikkominen?? Kuinka moni on halukas jatkamaan pudotuspelissä??

Tunnisteet:


Kommentit:
Kainosti huomauttaisin Edit-tädin vierailusta huolimatta, että grammoja jäi puuttumaan yhteensä 866, ei 830... kun siinä samassa postauksessa oli kaksi työtä, 36 + 830 g... Eihän tuo nyt suuri grammamäärä ole, joka puuttuu, mutta eihän sitä tiedä, vaikka jokainen gramma olisi loppukilpailussa tarpeen... =)
 
Editoin nyt omaa kommenttiani: kaikesta päätellen tehtyjen töiden lukumäärä täsmää nyt (17 kpl), ja viimeisimmästä postauksesta on huomioitu molempien töiden grammat oikein huolimatta tuohon kursivoituun editointiin lipsahtaneesta määrävirheestä. Sen sijaan saldoistani puuttuu yhden virkatun pipon grammamäärä, 116 g. Tuo pipo tuli esiteltyä viimeisenä siinä huikean piitkässä kuvapostauksessani. Omien laskujeni mukaan saldoni olisi tällä hetkellä 3 335 g.
 
Vaikka lankojen osto jo houkuttaakin, niin minä kyllä omasta puolestani voin jatkaa pudotuskisaa. Kas kun lankavarastoni on kuitenkin vielä kymmenisen kiloa, niin eiköhän sillä neulota jonkun aikaa. Ja on paljon tekemättömiä juttuja vielä... Onneksi SNY:ni lähetti helmikuun paketissa lankaa mulle, niin niistä pääsen työstämään jotain kivaa. Nyt olen vain hypistellyt niitä =)
 
Eli pudostuskisa= jatketaan kituuttamista ilman uusia lankoja maailman tappiin? ;) Meikäläisen lankavarastoilla eläis varmaan ainakin ens lankahamstereihin :D
 
Pelagia: Edit-täti hiukan huonomuistisena muistelee, että olisi pipon laskenut mukaaa. Mutta lupaa tarkistaa asian heti kun työpäivä päättyy!! Kirjanpito kun on kotona ja työt haittaavat harrastusta... Edit kyllä muistaa nuo kaikki kolme työtä;))

Eipä apuemännän omatkaan varastot heti (lue: seuraavan vuoden aikana) pääse tällä neulomistahdilla loppumaan... joten jatkan kitkuttelua toistaiseksi
 
Olen alustavasti kiinnostunut jatkamaan pudotuspelissä myös, lankavarastot eivät ole valtaisat, mutta kyllä niissä riittää neulottavaa silti mun tahdillani kesään asti kevyesti :)
 
Voi ei, en minä halua ainakaan pudotuskisaan. Haluan lankakauppaan ostoksille ;)! Mutta sinnittelen vielä torstaihin asti =)
 
Pelagia: tarkistin grammat ja oikeassa olit!! Loistavat 3335 grammaa!
 
Hei en pääse päivittämään sivua joten ilmoitan kahdet lapaset 26 gr ja 25 gr eli 51 gr.
 
Vielä yhdet vaaleanpunaiset lapaset 25gr. Kiri käynnissä.
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]