28.2.2007

Viimeisiä viedään..

Toisesta tuplalapasesta puuttuu enää peukalo, on tulossa helpottavan paljon grammoja ja ihanan lämpimät lapaset, ottaen huomioon että on kyseessä 7 veikka, joka ei tunnu lämpimältä koskaan.

Sain eilen valmiiksi yhden Apupupun, Sennin, joka on aloitettu jouluna. Nyt on vielä kesken myöskin jouluna aloitettu kakkos pupu, Severi ja kysyisinkin nyt, että myönnetäänkö minulle näistä kahdesta yhteensä 50g "ikuisuus"projektibonusta?

Pian olemme lähdössä kaupungille, joten lapasten viimeistely menee varmaan suht lähelle sitä iltakymmentä... Valmista tulee silti. Ajattelin, että yrittäisin jatkaa lankalakkoani ainakin siihen, että saan valmiiksi oman villapaitani ja tuon vauvan Palmatakin.. Ja jos saisin vaikka kulutettua lankavarastojani vielä hieman...

Viikolla 11 ilmestyy uusin Novita, jota odotan kuin kuuta nousevaa. Lankaa himottaisi ostaa niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kovasti, etten varmasti pysy pudotuspelissä kovin pitkään mukana, mutta haluan ilmoittautua mukaan silti! Mies tulee olemaan tästä tiedosta hurjan iloinen :D Hänen ei tarvitse uhrata roposiaan lankoihin vieläkään.. Eikä kärsiä ylenmääräisestä lankapaljoudesta. Hän lähtee Uuteen-Seelantiin 3.4 joten silloin minun tieni vievät viimeistään lankakauppaan.. Olisi tarkoitus saada yksi lahja valmiiksi tuon 3 ja puolen viikon aikana, jonka utelias ukkoni on ulkomailla.. ;)

Tunnisteet: , ,


Kommentit:
Apupusta 50 grammaa bonusta siis. :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]