5.2.2007

Väliaikatietoja ekalta hamsteri viikolta

Ensimmäinen hamsteriviikko näyttää alkaneen hienosti, yhtä lukuunottamatta kaikki ovat päässeet ainakin esittäytymään ja monet jo esittelemään valmiita töitäkin. Eli tekniset ongelmat bloggeria kohtaan on voitettu ja kaikki tietävät miten pääsevät kirjoittamaan viestejä! Muistakaa pistää viestiä tekemisistänne!
Kirjasin omaan kirjanpitooni ylös viiden ensimmäisen päivän aikan neulotut/virkatut grammat ja valmistuneet työt. Tähän mennessä on valmistunut sukkia, tilkkuja, patalappu, pussukoita, huiveja, pipoja, taideteoksia sekä vauvan pusero. Sekä Ullan K-18 osastolta käsiraudat ja ruoska:) Yhteensä lankaa on tässä blogissa käytetty valmistuneisiin töihin 1684 grammaa, mikä ei ole lainkaan huono suoritus! Meidän omasta hamsteriporukasta Villasatu on neulonut jo 529 grammaa, Tinttimi 300 grammaa ja apuemäntä itse 201 grammaa. Muut tulevat huimaa vauhtia perässä, joten tilanne muuttuu koko ajan! Tärkeintä on kuitenkin kilpailla itseään vastaan, kiertää houkuttelevat lankakerät - edes kuukauden ajan... Joko joku on retkahtanut??
Olen luvannut keskiviikkoisin ilmoittaa ylidiktaattori Kristelille meidän tuloksia, palaan silloin taas väliaikatietoihin!
Iloista alkuviikkoa!

Tunnisteet:


Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]