16.2.2007

Voi houkutuksien houkutus...

Näin pitkään on mennyt ilman, että yhtään tekisi mieli hankkia uutta lankaa, mutta tänä aamuna kiemurteli käärme tähänkin paratiisiin... Eilen illalla tein menestyksekkään vierailun paikalliseen kenkäkauppaan, ja löysin ihastuttavat ruskeat saappaat, jotka tulivatkin kanssani kotiin. Aamulla vedin uudet saappaat jalkaan ja ryhdyin etsimään niiden kaveriksi sopivia vaatteita (hih, juuri tässä järjestyksessä) ja koin järkyttävän hetken, kun tajusin, ettei minulla ole ruskeaa hametta. No, hätäkös tässä, ajattelin, käyn lankakaupassa ja ostan.... !!!!!!!!.... ja silloin totuus iski vasten kasvojani kuin märkä pyyheliina - siis en TODELLAKAAN käy lankakaupassa. En tänään, en huomenna, en ensi viikolla enkä ensi kuussakaan...

Aivoraukkani kävivät ylikierroksilla, kun yritin miettiä, eikö minulla todellakaan olisi mitään ruskeaa lankaa riittävästi yhden lyhyen hameen tarpeisiin... olisi, jos olisin neiti 7 v, mutta rouva 43 v ja mitat sitä mitä ovat, niin siinä ei kolmellakaan lankakerällä pitkälle pötkitä... Ja näillä linjoilla ei oikein houkuta ryhtyä sommittelemaan poikkiraitaista neuloshametta, niihin mittoihin on vielä liian monta kiloa matkaa... mutta ehkä tästä poikiikin aivan uusi idis: tänään, kunhan kotiin pääsen, kaivan esiin kaikki ruskeat lankani, ja ryhdyn sommittelemaan pystyraitaista hamosta... =)

Ai hameita voisi ostaa kaupasta? Niin, ai niin, tosiaan... ;-)

Tunnisteet:


Kommentit:
:D Tällä irtosi rouva ylidiktaattorin kotiäitipäivän parhaat naurut. (Lisäksi visioin itseni poikkiraitaisessa neulehameessa, mutta visiossa oli tiettyä Karhukoplamaisuutta...)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]