1.3.2007

Viimoset valmiit

Viimeistä viedään! Eilen valmistui bambu-paita (siis sain kasatuksi) ja tänään valmistui sukat ja viimeistelin viimetalvena neulotun huivin... "Tänään" on siis viimeinen helmikuuta, keskiviikko, vaikka kirjoittelenkin jo torstain puolella.
Kuva paidasta:

Lankaa siihen meni vaivaiset ja säälittävät 255g... Ihan onnetonta... Lisäksi valmistui siis kuun alussa tehdylle sukalle pari, elikkäs kaksi sukkaa Opalista, painoa mitättömät 55g yhteensä. Näistä siis langankulutus yhteensä 310g.

Lisäksi päättelin viimetalvena tekemäni kolmiohuivin, kaksi langanpäätä. Tästä itselle säälittävyysbonukset :D Nimenomaan, säälittävyysbonus, kun on aika noloa tuon takia jättää huivi käyttämättä.. Jopa pingotin sen silloin!!!

Ja todisteeksi vielä kuvia huovutusjutuista, pesukonekierroksen jälkeen. Totesin että tuo huopaspala on aika lämmin takamuksen alla, joten näistä kahdesta palasta ei tule laukkua vaan isommat pyllynaluset autoon.Oma kulutus taisi mennä tänävuonna nippanappa kilon yli. Ekana vuonna lie ollut kolmisen kiloa, toisena kaksi ja nyt kilo.. Tämä menee vähän väärinpäin... :D

Hauskaa on ollut taas, lankakaupassa hirmu selittelyt että "ei nyt voi ostaa kun on lankalakko..."

Tunnisteet:


Kommentit: Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]